Fasadmålning

En fasadmålning är inte bara viktigt för att huset ska se fräscht och fint ut genom måla fasaden skyddar man också huset att hålla sig fri från röta och mögel. Sverige har ett relativt klimatet hårt med stora temperatur skillnader och det påverkar så klart också husfasaderna. Allt detta måste man ta hänsyn till när man ska utföra en fasadmålning. Vi arbetar i huvudsak med putsfasader och trä fasader. Vi är särskilt stolta över våra skickliga putsare. Ring oss idag för kostnadsfri offert. 

Vi kan utföra:

  • Putsning
  • Tilläggsisolering
  • Takläggning och takrenovering
  • Fasadmålning

Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer och har samtliga certifikat som krävs. Tak & Fasad Teknik AB är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasadrenovering.

Fasadmålning

Vi utför Fasadmålning av toppkvalitet

För att få en fasadmålning av bästa kvalitet måste ett noggrant underarbete utföras. Och en del för att uppnå bästa möjliga resultat. Förutom fasadrenovering erbjuder vi även takrenovering vi kan i stort sett ta hand om hela er villa eller hus. Vi kan ta fram prover på hur slutprodukten ska bli eller att vi helt enkelt utför en prov målning på liten del på plats så ni får se hur själva slutprodukten blir. Vi värnar om miljön och hälsa , vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just erat tak. Det tycker vi som takläggare är viktig. Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak och fasad är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!