Fasadrenovering

Vi vet vad som krävs för en bra Fasadrenovering både ekonomiskt och effektivt. Det är dumt att chansa och med oss får du alltid korrekt utförd fasadrenovering av erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet, och som alltid utförs allt arbete i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer och har samtliga certifikat som krävs. Tak & Fasad Teknik AB är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasadrenovering. Dessutom har vi ett eget plåtslageri med egenproduktion och det innebär vi ta bort alla mellanhänder och göra allt ”in house” och hålla kostnaderna. Tak & Fasad Teknik är en totalleverantör av fasadarbeten, vi renoverar reparerar och skapar nytt och vi är särskilt stolta över våra skickliga putsare. 

Ring oss för kostnadsfri offert redan i dag!

Allt för att ni ska veta att ni valt den bästa Fasadrenovering alternativen.

Fasadrenovering

Vi utför fasadrenovering

Vi sätter stort värde på vår yrkeskunskap när det kommer till fasadrenovering och hjälper er gärna med att se över vad din fasad.

Vi kan utföra:

  • Murningsarbeten
  • Putsning
  • Tilläggsisolering
  • Takläggning och takrenovering
  • Fasadmålning

För oss är kunden viktigast! På varje arbetsplats när vi utför en fasadrenovering utses alltid en projektledare och dom är lyhörda och tillgängliga som vi håller en dialog med kunden fokuserar på deras önskemål och krav. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!