Fasadrenoveringar

Vi jobbar både med att renovera slitna fasader och byggnation av nya fasad-system. En smart investering är ”rädda” slitna fasader innan de passerar sin livslängd och börjar krackelera. Det gäller både träfasader som putsfasader. Att vänta ut en förväntad renovering kan medföra stor omställning när exempelvis röta sprider sig på träet eller som med putsfasader där sprickor sprids på grund av inre frostsprängningar.

Det är ert ansvar att hitta rätt entreprenör, så låt det vara vårt ansvar att hitta marknadens bästa materialval.Därför jobbar vi endast med marknadsledande produkter, som exempelvis Weber, STO och Caparol som år efter år uthärdat tuffa skandinaviska klimatförändringar. Du som kund kan vara säker på att ni får kvalitets material och kvalitetsarbete när ni beställer jobb av oss.

”VÅRT MÅL ÄR ATT ALLTID FÅ BÄST RESULTAT. FRÅGA GÄRNA OSS OM REFERENSER SÅ LÅTER VI VÅRA KUNDER BERÄTTA OM HUR VI JOBBAR. ”

TRÄFASADER

TRÄFASADER

Renoverar och bygger nya träfasader. Vid renovering av träfasader tar vi alltid prov på befintlig fasadfärg för att på så sätt måla vidare med samma färgtyp.

PUTSFASADER

PUTSFASADER

Renoverar och bygger nya putsfasader. Vi jobbar med både slät och strukturerad puts. Våra huvudleverantörer av putsmaterial är Weber och STO.

ISOLERINGSARBETEN

ISOLERINGSARBETEN

Vi isolerar ditt hem och samarbetar med ledande producenter av både traditionell isolering såväl som modern cellulosa isoleringssystem.

Så här går det till:

1. PLATSBESÖK

1. PLATSBESÖK

Vi bokar ett kostnadsfritt platsbesök. Tillsammans gör vi en okulärbesiktning samt hör vilka behov och önskemål ni har. Efter platsbesöket lämnar vi en tydlig offert med ett fast pris.

2. BESTÄLLNING

2. BESTÄLLNING

Ni beställer arbetet och i samband med detta informerar oss om eventuella färgval eller andra specifika önskemål. Vi tillsammans med er bestämmer när i tiden entreprenaden ska påbörjas.

3. BYGGSTART

3. BYGGSTART

Arbetsplatsen förbereds och vid behov monteras byggnadsställningar eller andra säkerhetsanordningar. Därefter utförs entreprenaden i enlighet med dagens byggnorm och BBR/AMA´s rekommendationer.

4. SLUTFÖRANDE

4. SLUTFÖRANDE

Arbetsledaren gör egenkontroll av arbetet. När det är godkänt skickas fakturan (10 dagars betalningstid). Önskas en besiktningsman så går det utmärkt. Vi kommer överens om en lämplig tid för besiktningen.