Plåtslagare

Vi är en bra och seriös plåtslagare som dessutom har ett eget plåtslageri. På Tak & Fasad Teknik AB är vi bra på plåttak och har plåtslagare som har arbetat med dom alla typer av plåt Lackerad, koppar, Alu zink, rostfritt, profilerad plåt, galvad plåt och inget jobb är för litet eller stort. Ett fint tak är kronan på verket när du bygger eller renoverar din bostad och viktigt att det utförs av en plåtslagare med rätt kunskaper och erfarenhet. Viktigt är ibland ta in en takfirma för att se efter hur ert plåt tak mår och en del har oturen att glömma detta och kanske har en skada i plåten och då gäller det att vara snabb, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer. Därför ska du har en plåtslagare som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

vi vill bara säga att det är alltid bättre att lägga om tak innan det är försent. Då kan man nämligen slippa massa onödiga kostnader. Om du är osäker så ska du definitivt kontakta oss på Tak & Fasad Teknik AB. Vi är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak. Och när ni vil lägga om tak Kontakta oss för en kostnads fri offert. Ja det är gratis och kommer se till att ni får exakt det ni förväntar er utan dolda kostnader. Om inget annat avtalas så erbjuder vi nästan alltid fast pris på våra projekt. Man ska inte snåla eller ta för lång tid om man misstänker att något är fel på taket och att ta in en takfirma i rätt tid kan spara massa pengar när man måste lägga om tak, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Dessutom kan vi komma ut och besikta era tak innan det ska lägga om tak för att se till att det inte finns fukt eller mögel. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag som inte lägga om tak på utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer.
Därför ska du har en ett se till att lägga om tak utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

Plåslagare

Plåtslagare 

Så är du i behov av ett hantverkare företag som kan det mesta så ska du definitivt kontakta oss på Tak & Fasad Teknik. Du kanske behöver ha hjälp med ditt tak då har vi riktiga specialister som fixar det åt dig. Våra plåtslagare utför jobbet på bästa snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Ett plåttak blir ofta beskrivet som vackert och stiloberoende. Med rätt underhåll, håller det i många, många år.

Tak & Fasad Teknik AB monterar vi och utför

  • TRP-plåt,
  • tegelplåt,
  • fasadplåt,
  • bleck,
  • bandtäckning
  • plåtklädnader av skorstenar.

Självklart lämnar vi 10 års garanti på jobbet. Förutom plåttak gör våra plåtslagare allt annat som ingår inom plåt på fastigheter som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer. Och när det kommer till miljön lämnar vi alltid in allt plåt på återvinning centraler.
Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB

Tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!

www.takfasadteknik.se