Plåttak renovera Stockholmtak med Tak & Fasadteknik 

Hej, har ni frågor om eller behöver plåttak renovera Stockholm ? Ett fint tak är kronan på verket när du och med åren kan det se matt och slitet ut. Och om ett plåttak renovera Stockholm är viktigt att det utförs av en plåtslagare Stockholm med rätt kunskaper och erfarenhet.

Viktig och ibland ta in en takfirma för att se efter hur ert plåt tak mår och en del har oturen att glömma detta och kanske har en skada i plåten och då gäller det att vara snabb, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer. Därför ska du har en ett plåttak renovera Stockholm utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap. Kontakta oss för en kostnadsfri offert På Tak & Fasad Teknik AB är vi bra på plåt ak och har plåtslagare Stockholm som har arbetat med dom alla typer av plåt Lackerad, koppar, Alu zink, rostfritt, profilerad plåt, galvad plåt och inget jobb är för litet eller stort Så kontakta oss vid plåttak renovera Stockholm

Undrar ni om man ska lägga tak och välja Takpannor, tegel eller något annat? Kontakta oss redan idag och så vi boka ett kund besök.

Vi vill hjälpa er att lägga tak och vi håller alltid våra projekt-tider. Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag som kan lägga tak på rätt, utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer.

Därför ska man anlita en professionell takfirma för att lägga tak. Det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt,

 

Och det är just därför ni ska välja oss.

Dessutom kan vi komma ut och besikta era tak innan det ska lägga tak för att se till att det inte finns fukt eller mögel. Därför ska du har en ett se till att lägga tak utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

plåttak renovera Stockholm

Plåttak renovera Stockholm

Gör det rätt från början och plåttak renovera Stockholm på rätt sätt och se till att arbetet utförs på bästa snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitet och till rätt pris. Ett plåttak blir ofta beskrivet som vackert och stiloberoende. Med rätt underhåll, håller det i många, många år.

Tak & Fasad Teknik AB monterar vi och utför

  • TRP-plåt,
  • tegelplåt,
  • fasadplåt,
  • bleck,
  • bandtäckning
  • plåtklädnader av skorstenar.

Självklart lämnar vi en garanti på jobbet. Förutom plåttak gör våra plåtslagare Stockholm allt annat som ingår inom plåt på fastigheter som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer. Och när det kommer till miljön lämnar vi alltid in allt plåt på återvinning centraler.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB när du har plåttak renovera Stockholm

gger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB Självklart lämnar vi 10 års garanti på tätskiktet. Förutom att lägga tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer när ni vill lägga tak Och när det kommer till miljön lämnar vi alltid in allt plåt på återvinning centraler. På Tak & Fasad Teknik AB är vi även bra på plåttak och har plåtslagare som har arbetat med dom alla typer av plåt

  • Lackerad,
  • koppar, Alu zink, rostfritt,
  • profilerad plåt,
  • galvad plåt

Och inget jobb är för litet eller stort!
Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB.

Vi lägger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!

www.takfasadteknik.se