Renovera tak Lidingö

Hej funderar på om du renovera tak Lidingö? Ring oss redan idag och boka ett kundbesök. Bor du i Lidingö och vill renovera ditt tak så har du en bra möjlighet att anlita några riktiga specialister på att renovera tak Lidingö. Dvs om man inte får tag i rätt företag ,som har inte har lång erfarenhet av alla typer av tak, så som tegelpannor, betongpannor, papptak, plåttak och shingel. Nu har du hittat till Tak & Fasad Teknik AB och vi ser till att renovera tak Lidingö blir en trevlig upplevelse! För vi har den erfarenheten och kunskapen. På varje arbetsplats utses en kontaktperson som kan svara på era frågor. 

Och kontaktperson har också ansvar för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll
  • Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som ett Takföretag.

När vi renovera tak Lidingö så är vi noggranna med att alltid leverera ett 100% arbete med 100% nöjdkundgarantin och vi på Tak & Fasad Teknik AB vill att ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Renovera tak Lidingö

Renovera tak Lidingö med topp kvalitét!

Vi hjälper er att renovera erat tak! så har du en chansen att anlita några riktiga specialister på att renovera tak Lidingö. När det kommer till att renovera tak Lidingö har vi en bred och stor kunskap inom alla typer av byggnader hus och villor. Och att Renovera tak Lidingö kan skilja sig på många olika sätt beroende på vart du bor. Om man ska renovera tak Lidingö inne i city eller en bit ut vid en motorväg måste man ta hänsyn till nya olika förändringar som tex, att kanske ljudnivån ökat sedan huset byggdes och man behöver bättre isolering mm vi tar hänsyn till allt och är väldigt lyhörda när vi samtalar med kunder, erat önskemål är vårt mål! Oberoende på vilken typ av arbete vi utför, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. När det kommer till att renovera tak Lidingö.

Kontakta en av våra medarbetare på Tak & Fasad Teknik AB

Varmt välkomna