Renovera tak Nacka

Hej kul att ni tittar in på våra sida när ni är i behov att renovera tak nacka. Vi vill börja med att tacka för att ni ger oss chansen att presteras oss. Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning tak ,fasad och med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer.

Vi tror på vår ARBETSMODELL:

  • KUNDBESÖK

kunniga och erfarna hantverkare gör ett kostnadsfritt kundbesök.

  • OFFERT

Ni får en icke bindande offert, arbete specificerat i detalj.

  • ORDERBEKRÄFTELSE

Som ni går igenom i lugn och ro, och returnera.

  • ARBETSUTFÖRANDE

standardrenovering tar ca 3 veckor och vi ser till att vi har allt material på lager för att inte dra ut på tiden (Variationer förekommer beroende på omfattning).

  • BESIKTNING
  • slutbesiktning tillsammans med projektansvarig allt.

Ett kvalitetsdokument lämnas till er och ni kan nu känna er trygga med 10 års tätskiktsgaranti på arbetet. Att renovera tak Nacka är något vi gjort flera gånger och arbetar endast med material av bästa kvalitet

Renovera tak Nacka

Renovera tak Nacka med prisgaranti

När vi kommit överens om ett pris för att renovera tak Nacka har vi inga dolda kostnader. Vi kommer ut till er och går noga igenom offerten efter vi gjort en besiktning på objektet. Detta är för att både vi och ni ska känna att det är rätt. När du har bestämt dig för renovera tak Nacka så är det bra att du kontaktar oss. För vi kan verkligen renovera tak Nacka och hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet och massor med kompetens. Vi har branschens bästa med arbetare. Hör av dig till oss på Tak & Fasad Teknik AB så ska vi fixa till ditt tak.

Vi lämnar alltid 100% nöjdkundgaranti, Nöjda kunder skapar fler kunder.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!