Renovera tak Sollentuna

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa er Renovera tak Sollentuna. Vi vill bara säga grattis och vilken tur att du nu hittat vår hemsida. välkommen till Tak & Fasad Teknik AB vi har renovera tak Sollentuna förr och kommer se till att det blir en trevlig upplevelse! Vi Hjälper er med att Renovera tak Sollentuna och ser till att det kommer gå bra och smidigt!

Vi har erfarenhet av alla typer av tak, så som

  • tegelpannor
  • betongpannor
  • papptak
  • plåttak

När vi renovera tak Sollentuna så är vi noggranna att alltid hålla snyggt och rent på där vi utför arbete av många olika anledningar. För grannar djur natur, miljö och framför allt er.

Renovera tak Sollentuna

Renovera tak Sollentuna smidigt!

När det kommer till renovera tak Sollentuna har vi en bred och stor kunskap inom alla typer av byggnader. Beroende på vilket typ av hus i Sollentuna så kan dom skilja sig på många olika sätt beroende på vart du bor. När vi ska renovera tak Sollentuna tar vi hänsyn till nya olika förändringar som tex, att kanske ljudnivån ökat sedan huset byggdes och man behöver bättre isolering mm. Vi tar hänsyn till allt och är väldigt lyhörda när vi samtalar med kunder, erat önskemål är vårt mål! Oberoende på vilken typ av arbete vi gör som, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Tak & Fasad Teknik AB tar alltid hänsyn till miljön och hälsa när vi renovera tak Sollentuna. Att strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt är en självklarhet för oss. Och som en arbetsgivare vill vi att våra medarbetare alltid har den senaste och bästa kunskapen när det kommer till att renovera tak Sollentuna. Tveka inte kontakta en av våra medarbetare på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna!