Renovera tak Stockholm

Går du och funderar på om du renovera tak Stockholm tankar? Ring oss redan idag och boka ett kundbesök. Bor du i Stockholm och vill renovera ditt tak så har du en bra möjlighet att anlita några riktiga specialister på att renovera tak Stockholm. Dvs om man inte får tag i rätt företag ,som har inte har lång erfarenhet av alla typer av tak, så som tegelpannor, betongpannor, papptak, plåttak och shingel. Nu har du hittat till Tak & Fasad Teknik AB och vi ser till att renovera tak Stockholm blir en trevlig upplevelse! För vi har den erfarenheten och kunskapen. På varje arbetsplats utses en kontaktperson som kan svara på era frågor.

Och kontaktperson har också ansvar för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll
  • Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som ett Takföretag.

När vi renovera tak Stockholm så är vi noggranna med att alltid leverera ett 100% arbete med 100% nöjdkundgarantin och vi på Tak & Fasad Teknik AB vill att ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Renovera tak Stockholm

Renovera tak Stockholm trakten!

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt tak så har du en bra möjlighet att anlita några riktiga specialister på att renovera tak Stockholm. När det kommer till att renovera tak Stockholm har vi en bred och stor kunskap inom alla typer av byggnader hus och villor.

Och att Renovera tak Stockholm kan skilja sig på många olika sätt beroende på vart du bor. Om man ska man renovera tak Stockholm inne i city eller en bit ut vid en motorväg måste man ta hänsyn till nya olika förändringar som tex, att kanske ljudnivån ökat sedan huset byggdes och man behöver bättre isolering mm vi tar hänsyn till allt och är väldigt lyhörda när vi samtalar med kunder, erat önskemål är vårt mål! Oberoende på vilken typ av arbete vi utför, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. När det kommer till att renovera tak Stockholm.

Kontakta en av våra medarbetare på Tak & Fasad Teknik AB

Varmt välkomna!