Renovera tak Täby

Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning renovering tak Täby ,fasad och med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer. Att renovera tak Täby är något vi gjort flera gånger och arbetar endast med material av bästa kvalitet. Så när ni har bestämt er för renovera tak Täby så är det bara att kontakta oss så bokar vi ett möte. Se till att ni väljer rätt Byggfirma som har allt som krävs för att försäkringar och garantier håll. Med andra ord välj oss vi kan verkligen renovera tak Täby och hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet och massor med kompetens. Vi har branschens bästa med arbetare.

Renovera tak Täby

Renovera tak Täby med prisgaranti

När vi kommit överens om ett pris för att renovera tak Täby har vi inga dolda kostnader. Vi kommer ut till er och går noga igenom offerten efter vi gjort en besiktning på objektet.

Vi tror på vår ARBETSMODELL:

  • KUNDBESÖK

kunniga och erfarna hantverkare gör ett kostnadsfritt kundbesök.

  • OFFERT

Ni får en icke bindande offert, arbete specificerat i detalj.

  • ORDERBEKRÄFTELSE

Som ni går igenom i lugn och ro, och returnera.

  • ARBETSUTFÖRANDE

standardrenovering tar ca 3 veckor och vi ser till att vi har allt material på lager för att inte dra ut på tiden (Variationer förekommer beroende på omfattning).

  • BESIKTNING
  • slutbesiktning tillsammans med projektansvarig allt.

Ett kvalitetsdokument lämnas till er och ni kan nu känna er trygga med 10 års tätskiktsgaranti på arbetet. Detta är för att både vi och ni ska känna att det är rätt. Hör av dig till oss på Tak & Fasad Teknik AB så ska vi fixa till ditt tak. 

Vi lämnar alltid 100% nöjdkundgaranti, Nöjda kunder skapar fler kunder.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!