Renovera tak Tyresö

Att renovera tak Tyresö behöver inte vara ett långt och utdraget projekt! Det går att lösa genom att välja rätt takfirma som har allt ”inhouse” och rätt kunskaper. Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning att renovering tak Tyresö ,fasad och med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer. Istället för att chansa kontakta oss och lått oss visa några av våra andra renovera tak Tyresö som referenser. Det kostar inget för att få ett kostnad förslag. Se till att ni väljer rätt Byggfirma som har allt som krävs för att försäkringar och garantier håll. Med andra ord välj oss vi kan verkligen renovera tak Tyresö och hela Stockholm. Vi har lång erfarenhet och massor med kompetens. Vi har branschens bästa med arbetare.

Renovera tak Tyresö

Renovera tak Tyresö utan dolda kostnader

När vi lämnat en offert för att renovera tak Tyresö har vi inga dolda kostnader. Vi kommer ut till er och går noga igenom offerten efter vi gjort en besiktning på objektet.

Vi tror på vår ARBETSMODELL:

  • KUNDBESÖK

kunniga och erfarna hantverkare gör ett kostnadsfritt kundbesök.

  • OFFERT

Ni får en icke bindande offert, arbete specificerat i detalj.

  • ORDERBEKRÄFTELSE

Som ni går igenom i lugn och ro, och returnera.

  • ARBETSUTFÖRANDE

standardrenovering tar ca 3 veckor och vi ser till att vi har allt material på lager för att inte dra ut på tiden (Variationer förekommer beroende på omfattning).

  • BESIKTNING
  • slutbesiktning tillsammans med projektansvarig allt.

Ett kvalitetsdokument lämnas till er och ni kan nu känna er trygga med 10 års tätskiktsgaranti på renovera tak Tyresö. Detta är för att både vi och ni ska känna att det är rätt. Hör av dig till oss på Tak & Fasad Teknik AB när ni vill renovera tak Tyresö.

Vi lämnar alltid 100% nöjdkundgaranti, Nöjda kunder skapar fler kunder.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!