Renovera tak

Vi kan hjälpa er att renovera tak och se till att det utförs bästa sätt av experter. Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Att renovera tag kan vara ett lång och dyrt projekt om man inte får tag i rätt företag. Vi håller alltid våra projekt-tider. Och kan nästan alltid erbjuda fast pris på våra projekt, om inget annat avtalas. 

På varje arbetsplats utses en kontaktperson som kan svara på era frågor.

Och kontaktperson har också ansvar för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll

Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som ett Takföretag.

När vi renovera tak är vi noggranna att alltid leverera ett 100% arbete med 100% nöjdkundgarantin och vi på Tak & Fasad Teknik AB vill att ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Renovera tak

Renovera tak till nyskick

Men nu har du hittat till Tak & Fasad Teknik AB kommer vi se till att renovera tak blir en trevlig upplevelse vi har kunskap och erfarenhet av alla typer av tak!Vi på Tak & Fasad Teknik AB har vi en bred och stor kunskap av att renovera tak. Vi är erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet och allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer och är certifierade. Oberoende på vilken typ av arbete vi gör som, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Tak & Fasad Teknik AB tar alltid hänsyn till miljön och hälsa när vi renovera tak. Ett av våra mål är att strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt. Som en arbetsgivare vill vi att våra medarbetare alltid har den senaste och bästa kunskapen när det kommer till att renovera tak. Tveka inte kontakta en av våra medarbetare om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB.