Takfirma Åkersberga

Hej och välkomna till en Takfirma Åkersberga. Vi vill bara säga Grattis! För nu har ni hittat en av dom bästa i branschen och vi är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere det tycker vi är bra. Vi arbetar med allt typer av tak.

För att nämna några:

  • falsat plåt
  • bitumen baserad tätskikt på ytapp & shingel
  • betongpannor,
  • tegel

Oberoende på vilken typ av arbete vi utför som en Takfirma Åkersberga, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en bra Takfirma Åkersberga kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap. Tak & Fasad Teknik AB är noggranna ha nöjda kunder där för har vi 100% kunder.

Och just därför vi får in mycket jobb per rekommendation. Alla våra arbeten utförs av experter. Vi är erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet.

Det är mycket viktig för oss att ni som våran kund ska känna trygghet genom hela projektet.

Takfirma Åkersberga

Takfirma Åkersberga 

Som Takfirma Åkersberga har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader,

Vi tänker alltid på kvalitet och som en Takfirma Åkersberga så ser vi alltid till att det bästa material ändvänds till erat projekt.

Vill du veta mer om takfirma Åkersberga, läs gärna mer på www.adress.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@sida.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på Telefon nummer så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Tak & Fasad Teknik AB!