Takfirma Lidingö

Vi på Tak & Fasad Teknik AB är en Takfirma på Lidingö och och övriga Stockholm. Vi besitter en väldigt hög kompetens och vi har mycket lång erfarenhet med takarbeten. Vi som arbetar på Tak & Fasad Teknik är takläggare, plåtslagare och snickare. Utöver våra erfarna yrkesmän ansvarar våra arbetsledare för kvalitetssäkring av projekten. Så vi har ju en gedigen styrka med personal som verkligen kan sina yrken med stor professionalitet. Är du i behov av hjälp med taket så är det oss du ska kontakta för vi är en riktigt seriös Takfirma Lidingö.

Takfirma Lidingö

Tak & Fasad Teknik AB, en Takfirma på Lidingö med stor kompetens

Vi är ett renommerad Takfirma på Lidingö med inriktning med tak och fasad. Vi måste ständigt utbilda oss och se till att det bästa materialet används. Tak & Fasad Teknik AB är en Takfirma Lidingö som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak,

så som:

– tak sorter som vi jobbar med:

  • falsat plåt
  • bitumen baserad tätskikt på ytapp & shingel
  • betongpannor,
  • tegel

Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorms och följer självklart AMA-hus riktlinjer.  Vi är väldigt noga med att allt ska gå rätt till. Vi gör alltid en slut besiktning så att vi kan säker skriva att allt är som det ska vara och att du som kund ska känna en trygghet och tillit till oss som Takfirma Lidingö. Det betyder ju allt för oss på Tak & Fasad Teknik AB att våra kunder är nöjda och belåtna med vårt arbete Kontakta en av våra kollegor på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök. Vi på är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.