Takfirma Sollentuna

Hej,som takfirma i Sollentuna vi vill bara säga att det är alltid bättre att lägga om tak innan det är försent. Då kan man nämligen slippa massa onödiga kostnader. Om du är osäker så ska du definitivt kontakta oss på Tak & Fasad Teknik AB. Vi är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak. Och när ni vil lägga om tak Kontakta oss för en kostnads fri offert. Ja det är gratis och kommer se till att ni får exakt det ni förväntar er utan dolda kostnader. Om inget annat avtalas så erbjuder vi nästan alltid fast pris på våra projekt. Man ska inte snåla eller ta för lång tid om man misstänker att något är fel på taket och att ta in en takfirma i rätt tid kan spara massa pengar när man måste lägga om tak, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Dessutom kan vi komma ut och besikta era tak innan det ska lägga om tak för att se till att det inte finns fukt eller mögel. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag som inte lägga om tak på utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer.
Därför ska du har en ett se till att lägga om tak utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

Takfirma Sollentuna

Vi är en Takfirma i Sollentuna med lång yrkeserfarenhet.

Vi är en Takfirma Sollentuna som har erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet. 

Vi vet vad som behöver göra oavsett vart du bor i Stockholm.

Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som en Takfirma Sollentuna så ser vi alltid till att det bästa material ändvänds till erat projekt.

 

Och vi utser alltid en projekt ansvarig som blir eran kontaktperson.

Utöver rollen som kontaktperson ansvarar arbetsledaren bland annat för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll
  • Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en Takfirma Sollentuna.

 

Vi kräver att alla våra anställd följer våra miljö och säkerhetsrutiner och kommer alltid använda så miljövänliga produkter som möjligt

Vi vill kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just erat tak.

 

Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.