Takfirma Stockholm

När du är ute efter ett nytt tak eller behöver renovera det befintliga så ska du veta att vi på Tak & Fasad Teknik AB är en riktigt seriös takfirma Stockholm och allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer.  Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Tak sorter som vi jobbar med för att nämna några är:

  • falsat plåt
  • bitumen baserad tätskikt på ytappa & shingel
  • betongpannor,

 

Oberoende på vilken typ av arbete vi gör som Takfirma Stockholm, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en bra Takfirma Stockholm kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap , vi kan med stolthet säga se våra tidigare upp drag här och vi kommer att se till att ert tak får exakt det underhåll eller service den behöver. Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% Takfirma Stockholm jobb med 100% nöjd kund garantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Takfirma Stockholm

Vi är en Takfirma i Stockholm med lång yrkeserfarenhet

Vi lägger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!