Takfirma Tyresö

Varmt välkommen till en Takfirma på Tyresö. Hur kan vi hjälpa er? Kanske behöver ert tak underhåll, reparation eller renovering! Vi utför all typ av takarbeten och kan erbjuda en av marknadens bästa offerter. Det är tack vara att vi som ett takfirma Tyresö har ett eget plåtslageri, vilket i sin tur gör att vi slipper alla extrakostnader och mellanhänder. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning.

Tak & Fasad Teknik AB är en Takfirma Tyresö som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

Visste du att vår Takfirma på Tyresö arbetar med 100% nöjd kund garanti? Det är för ni ska känna er trygga!  Vi tar hand om vår miljö och hälsa. Vår målsättning efter att använda så miljövänliga produkter och återvinna så mycket vi kan. Och vi kommer allt att använda den bästa och mest miljövänliga lösning för just ert tak. Att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och personal till arbetsplatsen gör att vi spara på miljön och ekonomin. 

i vill bara säga att det är alltid bättre att lägga om tak innan det är försent. Då kan man nämligen slippa massa onödiga kostnader. Om du är osäker så ska du definitivt kontakta oss på Tak & Fasad Teknik AB. Vi är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak. Och när ni vil lägga om tak Kontakta oss för en kostnads fri offert. Ja det är gratis och kommer se till att ni får exakt det ni förväntar er utan dolda kostnader. Om inget annat avtalas så erbjuder vi nästan alltid fast pris på våra projekt. Man ska inte snåla eller ta för lång tid om man misstänker att något är fel på taket och att ta in en takfirma i rätt tid kan spara massa pengar när man måste lägga om tak, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Dessutom kan vi komma ut och besikta era tak innan det ska lägga om tak för att se till att det inte finns fukt eller mögel. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag som inte lägga om tak på utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer.
Därför ska du har en ett se till att lägga om tak utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

Takfirma Tyresö

Är det dags att lägga om tak?

Som ett Takfirma Tyresö har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader. Och det är därför Vi håller alltid våra projekttider. Vi arbetar alltid till ett fast pris på våra projekt, om inget annat avtalas. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som ett Takfirma Tyresö så ser vi alltid till att det bästa material används till bästa pris! Vi är erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet och allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer och är certifierade. Oberoende på vilken typ av jobb vi gör som ett Takfirma Tyresö, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti.

Tveka inte att kontakta Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor.