Takfirma

Hej går ni i tankar att anlita en takfirma ? Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Vi är erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet som kommer vara med hela vägen med ert projekt. Vi vill att ni ska känna er trygga med erat val av takfirma och Tak & Fasad Teknik AB har självklart alla certifikat och för regler och normer till fullo. Oavsett vilket arbete vi utför som Takfirma, så strävar vi alltid ett fast pris om inte annat avtals dessutom lämnar vi 10 års tätskiktsgaranti. Att hitta en bra Takfirma kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap. Vill du veta mer om vår takfirma, läs gärna mer på www.sidan.se för en mer utförlig beskrivning.

Takläggare

Takläggare 

Vi är ett renommerad takfirma med inriktning med tak och fasad. Måste vi ständigt utbilda oss och se till att det bästa materialet används. Tak & Fasad Teknik AB är en Takfirma som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak,

Så som:

  • falsat plåt
  • bitumen baserad tätskikt på ytapp & shingel
  • betongpannor,
  • tegel

Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorms och följer självklart AMA-hus riktlinjer. Vi värnar om miljön och hälsa , vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just ert tak.

vi är ett renommerad takfirma med inriktning med tak och fasad.

, måste vi ständigt utbilda oss och se till att det bästa materialet ändvänds.

Tak & Fasad Teknik AB är en Takfirma som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak,

så som:

– tak sorter som vi jobbar med:

  • falsat plåt
  • bitumen baserad tätskikt på ytapp & shingel
  • betongpannor,
  • tegel

Allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorms och följer självklart AMA-hus riktlinjer.

 

 

Vi värnar om miljön och hälsa , vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som

möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just ert tak.

Det tycker vi som Takfirma är viktig. 

Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin.

Kontakta en av våra kollegor på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Vi på är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

er vi som Takfirma är viktig. Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin.

Kontakta en av våra kollegor på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök. Vi på är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.