Takföretag Åkersberga 

Vi är det Takföretag Åkersberga som har utför många tak underhåll i ert område allt i ifrån reparation och renoveringar till nybygge på villor och hus. Kontakta oss inga jobb är för små eller stora. Så behöver ni hjälp med ert tak? Ta och Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri besiktning. Tak & Fasad Teknik AB är en takfirma som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak

Så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

Och finn inte ert typ av tak med på lista så är det bara att kontakta oss vi kan allt om tak. Visste du att vår takfirma arbetar med 100% nöjd kundgarantin?

Lägga om tak

Ett Takföretag Åkersberga med kunskap.

Vi är en takfirma som har den bredaste och största kunskap inom tak för alla typer av byggnader, Vi vet vad som behöver göra oavsett om du bor i Åkersberga. Och det är tack vare att Vi är erfarna hantverkare med lång yrkeserfarenhet. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som ett Takföretag Åkersberga så ser vi alltid till att det bästa material används till bästa pris! Oberoende på vilken typ av jobb vi gör som ett Takföretag Åkersberga, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti.

Tänk på att när ni väljer vårt Takföretag Åkersberga så kan ni känna er trygga vi följer självklart AMA-hus riktlinjer och är certifierade. Vi tar hand om vår miljön och hälsa , Vår målsättning efter att använda så miljövänliga produkter och återvinna så mycket vi kan. Och vi kommer allt att använda den bästa och mest miljövänliga lösning för just ert tak. Att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och personal till arbetsplatsen gör att vi spara på miljön och ekonomin. Tveka inte att kontakta Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna och tack för ert förtroende ert Takföretag Åkersberga.