Takföretag Bromma

Ni har hitta till det Takföretag Bromma som har utför många takunderhåll, reparation och renoveringar i ert område! Kan vi hjälp med ert tak? Klart att vi kan. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning redan idag. På Tak & Fasad Teknik AB utför alla typer av takarbeten För att nämna få:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

 

Tak & Fasad Teknik AB ett Takföretag Bromma som arbetar med 100% nöjd kundgarantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss! Och när vi arbetar håller vi alltid rent och snyggt. Vi tar hand om vår miljön och hälsa. Vår målsättning efter att använda så miljövänliga produkter och återvinna så mycket vi kan. Och vi kommer allt att använda den bästa och mest miljövänliga lösning för just ert tak. Att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och personal till arbetsplatsen gör att vi spara på miljön och ekonomin

Takföretag Bromma

Ett lokalt Takföretag i Bromma.

Vi är det lokala Takföretag Bromma har en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader,

Vi vet vad som behöver göra oavsett om du bor i Bromma.

Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som ett Takföretag Bromma så ser vi alltid till att det bästa material andväds till bästa pris!Oberoende på vilken typ av jobb vi gör som ett Takföretag Bromma, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti.

Att hitta en bra Takföretag Bromma kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap.

Dessutom gör vi gör det enkelt bra och tryggt!