Takföretag Nacka

Välkommen till Takföretag Nacka.vi har utför många takunderhåll, reparation och renoveringar. Och behöver ni hjälp med ert tak? Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Tak & Fasadteknik är en Takföretag i Nacka som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak. 

Så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

Vi är ett takföretag i Nacka som arbetar med 100% nöjd kundgarantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss! Vi värnar om miljön och hälsa , vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just ert tak. Det tycker vi som Takföretag Nacka är viktig! Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin.

Takföretag Nacka

Ett Seriöst och bra Takföretag Nacka.

Som ett Takföretag Nacka har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader. Vi vet vad som behöver göra oavsett om du bor i Bromma.

Tak & Fasadteknik tummar aldrig på kvalitet och som ett Takföretag Nacka så ser vi alltid till att det bästa material används till bästa pris! Oavsett vilket jobb vi gör som ett Takföretag Nacka , så lämnar vi alltid ett fast pris och 10 års tätskiktsgaranti.

Att hitta en bra Takföretag Nacka kan ibland vara svårt med många oseriösa takfirmor med dålig ekonomi och kunskap , vi kan med stolthet säga och vi kommer att se till att tak får exakt det underhåll eller service det behöver.

Dessutom gör vi gör det enkelt bra och tryggt!

  1. Platsbesök

Vi kommer ut till er och utför en kostnadsfri besiktning samt lämnar en noggrann offert

  1. Uppstartsmöte

När ni anlitat oss går vi tillsammans igenom offerten samt bokar byggstart.

  1. Byggstart

Våra erfarna takläggare startar arbetet samtidigt som arbetsledaren rondar och uppdaterar

  1. Slutbesiktning

Vi slutbesiktigar, ni får dokumentation och 10års garantibevis. Tack för ert förtroende! Behöver inte vara svårare än så. Se bara vad våra tidigare kund och referens jobb. Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB