Takföretag Vallentuna

Hej vi är ett Takföretag Vallentuna som kan hjälpa er att besikta, renovera eller laga tak. Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en Takföretag Vallentuna kan vara svårt. Tak & Fasad Teknik AB är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. 

 

Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som Takföretag Vallentuna så ser vi alltid till att det bästa material ändvänds till erat projekt.

Viktiga punkter som vi alltid utför

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en Takföretag Vallentuna kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

Takföretag Vallentuna

Det bästa Takföretag Vallentuna!

Vi arbetar som Takföretag Vallentuna som har vi en bred och stor kunskap av alla olika typer av tak. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss. Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% jobb med 100% nöjd kundgarantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

 

Som en takfirma gör vi allt i vår makt att ta hand om miljön och hälsa , vi vill bidra till ett renare och friskare samhälle försöker att alltid använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt. Det tycker vi som Takföretag Vallentuna är viktig. Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin,