Takläggare Åkersberga 

Letar ni efter en takläggare Åkersberga? Får exakt det underhåll eller service ert hus behöver Vi har som takläggare Åkersberga som har vi lång och bred erfarenhet av alla typer av tak. 

Så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

Kontakta oss för vi erbjuder en kostnadsfri besiktning? Ja det är sant. Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti Att hitta en takläggare Åkersberga kan vara svårt , här kan ni se några av våra referenser och se till att ditt hus allt arbete utförs i enlighet med svensk byggnorm. Vi följer självklart AMA-hus riktlinjer.  Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% takläggare Åkersberga jobb med 100% nöjd kund garantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Takläggare Åkersberga

Tak & Fasad Teknik AB, en takläggare Åkersberga!

Som takläggare Åkersberga som har vi en bred och stor kunskap av alla olika typer av tak som Åkersberga har. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Åkersberga så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt. Och viktiga punkter att att vi alltid utför kvalitetssäkring ,Arbetsmiljö ,Dokumentation och Egenkontroll. Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Åkersberga kräver kunskap och utbildning. Som en takfirma gör vi allt i vår makt att ta hand om miljön och hälsa , vi vill bidra till ett renare och friskare samhälle försöker att alltid använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt. Det tycker vi som takläggare Åkersberga är viktig. Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin, Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor! Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.

Vi lägger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!