Takläggare Bromma

I behov av en takläggare Bromma eller behöver hjälp att besikta ett tak? Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en takläggare Bromma kan vara svårt. Tak & Fasad Teknik AB är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere.  Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Bromma så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt. Och viktiga punkter att att vi alltid utför

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Bromma kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

Takläggare Bromma

Seriös takläggare i Bromma!

Vi arbetar som takläggare Bromma som har vi en bred och stor kunskap av alla olika typer av tak som Bromma har. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss. Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% takläggare Bromma jobb med 100% nöjdkundgarantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss! Som en takfirma gör vi allt i vår makt att ta hand om miljön och hälsa , vi vill bidra till ett renare och friskare samhälle försöker att alltid använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt. Det tycker vi som takläggare Bromma är viktig. Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin, Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.