Takläggare Danderyd 

Letar ni efter takläggare Danderyd eller behöver besikta ett tak? Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en takläggare Danderyd kan vara svårt. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Danderyd så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt.

Och viktiga punkter att att vi alltid utför

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Danderyd kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

Takläggare Danderyd

Takläggare Danderyd 

Vi arbetar som takläggare Danderyd och har en bred & stor kunskap av alla olika typer av tak som Danderyd kan erbjuda. Tak & Fasad Teknik AB är ett renommerad byggföretag med inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Vi ser alltid till att leverera ett 100% takläggare Danderyd arbete med 100% nöjd kund garantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet är väldigt viktigt för oss!

Dessutom gör vi gör det enkelt, bra och tryggt!

  1. Platsbesök

Vi kommer ut till er och utför en kostnadsfri besiktning samt lämnar en noggrann offert

  1. Uppstartsmöte

När ni anlitat oss går vi tillsammans igenom offerten samt bokar byggstart.

  1. Byggstart

Våra erfarna takläggare startar arbetet samtidigt som arbetsledaren rondar och uppdaterar

  1. Slutbesiktning

Vi slutbesiktigar, ni får dokumentation och 10års garantibevis. Tack för ert förtroende! över inte vara svårare än så. Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin. Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor! Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.