Takläggare Lidingö

På jakt efter en bra Takläggare Lidingö? Grattis! Ni har hitta en av branschen bästa takfirma. Vi vet att det är viktig att alltid utföra arbeten med den största noggrannhet och följa alla normer, för att nästan alla våra jobb kommer per rekommendation. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Vi på Tak & Fasad Teknik AB är en Takläggare Lidingö som har vi lång erfarenhet av alla typer av tak så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

Oberoende vilket uppdrag vi tar som Takläggare Lidingö , så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en bra Takläggare Lidingö kan vara svårt , här kan ni se några av våra referenser och se till att ditt hus

Får exakt det underhåll eller service den behöver

Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% arbete med 100% nöjd kund garantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Takläggare Lidingö

Tak & Fasad Teknik AB, din Takläggare på Lidingö!

Som Takläggare Lidingö har vi en bred och stor kunskap inom tak för alla typer av byggnader. Vi vet vad som behöver göra oavsett om du bor i Norrland, Svealand eller Skåne. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som Takläggare Lidingö så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt. Utöver rollen som kontaktperson ansvarar arbetsledaren bland annat för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll
  • Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en Takläggare Lidingö.

Vi värnar om miljön och hälsa , vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just ert tak. Det tycker vi som Takläggare Lidingö är viktig. Dessutom har som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin,

Kontakta gärna en av våra medarbetare på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

 

Varmt välkomna och tack för ert förtroende