Takläggare Nacka 

Nytt tak eller behövs det piffas upp lite? Och söker ni en takläggare Nacka ? Ni har hittat Tak & Fasad Teknik AB oss på nätet och kan garanterar att ni kommer inte kommer bli besvikna av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Här kan ni se några av våra referenser och se till att ditt hus får den bästa lösningen vi kan garantera det för vi har den erfarenheten som krävs. Att hitta en takläggare Nacka är ibland svårt , och tyvärr finns det många som tummar med kvaliteten, men vi på Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Nacka så ser vi alltid till att det bästa material används till ert tak.

Och viktiga punkter att att vi alltid utför

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Som ni alltid kan få ta del av. Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Nacka kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

Takläggare Nacka

En seriös och kunnig takläggare Nacka

Vi lägger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!