Takläggare Sollentuna

Nytt tak eller behövs det piffas upp lite? Och söker ni en takläggare Sollentuna?Ni har hittat Tak & Fasad Teknik AB oss på nätet och kan garanterar att ni kommer inte kommer bli besvikna av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Här kan ni se några av våra referenser och se till att ditt hus får den bästa lösningen vi kan garantera det för vi har den erfarenheten som krävs. Att hitta en takläggare Sollentuna är ibland svårt , och tyvärr finns det många som tummar med kvaliteten, men vi på Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Sollentuna så ser vi alltid till att det bästa material används till ert tak. Viktiga punkter som vi alltid utför:

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Som ni alltid kan få ta del av. Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Sollentuna kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

 

Takläggare Sollentuna

En bra takläggare Sollentuna!

När vi tar ett jobb som takläggare Sollentuna erbjuder vi bara med dom bästa medarbetarna ett företag kan ha. det gör att vi har den bästa kunskapen för alla olika typer av takarbeten. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss. Tak & Fasad Teknik AB har 100% nöjd kund garanti vill alltid leverera ett takläggare Sollentuna av högsta kvalitet arbete och där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Dessutom gör vi gör det enkelt, bra och tryggt!

  1. Platsbesök

Vi kommer ut till er och utför en kostnadsfri besiktning samt lämnar en noggrann offert

  1. Uppstartsmöte

När ni anlitat oss går vi tillsammans igenom offerten samt bokar byggstart.

  1. Byggstart

Våra erfarna takläggare startar arbetet samtidigt som arbetsledaren rondar och uppdaterar

  1. Slutbesiktning

Vi slutbesiktigar, ni får dokumentation och 10års garantibevis.

Behöver inte vara svårare än så,

Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal. och Tack för ert förtroende!

ger tak åt er med bästa möjliga kvalitet och kunskap och Tak & Fasad Teknik AB. Vi är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Förutom att lägga om tak plåttak gör våra allt annat som ingår inom tak på fastigheter, hus och villor som tex Stuprör, hängrännor, plåtlister, fönsterbleck mm. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt tak är i goda och erfarna händer.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!