Takläggare Stockholm 

Behöver du en takläggare Stockholm? Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti Att hitta en takläggare Stockholm kan vara svårt , här kan ni se några av våra referenser och se till att ditt hus Får exakt det underhåll eller service det behöver. Vi har som fasadföretag i Stockholm som har vi lång och bred erfarenhet av alla typer av tak,

Så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptaplåttak

Tak & Fasad Teknik AB är noggranna att alltid leverera ett 100% i våra jonn jobb med 100% nöjd kund garantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss! Och vi många av våra nya projekt kommer ofta på rekommendation, det tycker vi är ett bra betyg!

Takläggare Stockholm

Takläggare Stockholm

Vi är en takläggare Stockholm som har vi en bred och stor kunskap av alla olika typer av tak som Stockholm har. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss. Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Stockholm så ser vi alltid till att det bästa material ändvänds till erat projekt. Utöver rollen som kontaktperson ansvarar arbetsledaren bland annat för:

  • Kvalitetssäkring
  • Arbetsmiljö
  • Dokumentation
  • Egenkontroll
  • Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Stockholm.

Vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den mest miljövänliga lösning för just ert tak. Det tycker vi som takläggare Stockholm är viktig. Dessutom har vi som mål att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin, Kontakta gärna en av våra medarbetare på Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna och tack för ert förtroende