Takläggare Täby 

Hej är ni ute efter en erfaren takläggare Täby? Får exakt det underhåll eller service ert hus behöver. Vi har som takläggare Täby som har vi lång och bred erfarenhet av alla typer av tak så som:

  • tegelpannor,
  • betongpannor,
  • papptak,
  • plåttak

 

Kontakta oss för vi erbjuder en kostnadsfri besiktning? Ja det är sant. Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti

Att hitta en takläggare Täby kan vara svårt , här kan ni se några av våra referenser och se till a tin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Hej, vi vill bara säga att det är alltid bättre att lägga om tak innan det är försent. Då kan man nämligen slippa massa onödiga kostnader. Om du är osäker så ska du definitivt kontakta oss på Tak & Fasad Teknik AB. Vi är precis som namnet skvallrar om en takfirma som är specialister på alla typer av tak. Och när ni vil lägga om tak Kontakta oss för en kostnads fri offert. Ja det är gratis och kommer se till att ni får exakt det ni förväntar er utan dolda kostnader. Om inget annat avtalas så erbjuder vi nästan alltid fast pris på våra projekt. Man ska inte snåla eller ta för lång tid om man misstänker att något är fel på taket och att ta in en takfirma i rätt tid kan spara massa pengar när man måste lägga om tak, för att det finns få saker som skadar hus och byggnader så mycket som fukt. Dessutom kan vi komma ut och besikta era tak innan det ska lägga om tak för att se till att det inte finns fukt eller mögel. Har man en liten skada i taket eller haft ett förtag som inte lägga om tak på utan rätt certifikat och kunskaper kan det läcka in vatten och då in finns det risk för skador som kräver stora och dyra reparationer.
Därför ska du har en ett se till att lägga om tak utföras av en som kan sitt arbete och utför det med stolthet och kunskap.

Takläggare Täby

Tak & Fasad Teknik AB, en takläggare Täby!

Som takläggare Täby som har vi en bred och stor kunskap av alla olika typer av tak som Åkersberga har. Tak & Fasad Teknik AB har goda referenser och är ett företag med ekonomin, det är en trygghet för er och oss.

Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Täby så ser vi alltid till att det bästa material ändvänds till erat projekt. Och viktiga punkter att att vi alltid utför

Kvalitetssäkring ,Arbetsmiljö ,Dokumentation och Egenkontroll.

Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Täby kräver kunskap och utbildning.

Som en takfirma gör vi allt i vår makt att ta hand om miljön och hälsa , vi vill bidra till ett renare och friskare samhälle försöker att alltid använda så miljövänliga produkter som möjligt och utbildar oss kontinuerligt.

Det tycker vi som takläggare Täby är viktig.

Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin,

Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.