Takläggare Vallentuna

Letar ni takläggare Vallentuna eller behöver besikta ett tak? Vi garanterar att ni kommer bli imponerade av hur vi arbetar. Oberoende vilket uppdrag vi tar som, så utför vi det seriöst och är bra på det vi gör. Därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla tokomläggningar och 5 års garanti. Att hitta en takläggare Vallentuna kan vara svårt.  Tak & Fasad Teknik AB tummar aldrig på kvalitet och som takläggare Vallentuna så ser vi alltid till att det bästa material används till ert projekt.

Viktiga punkter som vi alltid utför

  1. Kvalitetssäkring
  2. Arbetsmiljö
  3. Dokumentation

Att Leda, planera och samordna det dagliga arbetet som en takläggare Vallentuna kräver kunskap och utbildning. Och dessutom erbjuder vi erbjuder en kostnadsfri besiktning om ni ska renovera tak! Bra va?

Takläggare Vallentuna

Bra takläggare i Vallentuna

Vi arbetar som takläggare Vallentuna och har en bred & stor kunskap av alla olika typer av tak som inriktning med tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere.  Vi ser alltid till att leverera ett 100% takläggare Vallentuna arbete med 100% nöjd kundgarantin där ni som kunder ska känna trygghet genom hela projektet, är väldigt viktigt för oss!

Dessutom gör vi gör det enkelt, bra och tryggt!

  1. Platsbesök

Vi kommer ut till er och utför en kostnadsfri besiktning samt lämnar en noggrann offert

  1. Uppstartsmöte

När ni anlitat oss går vi tillsammans igenom offerten samt bokar byggstart.

  1. Byggstart

Våra erfarna takläggare startar arbetet samtidigt som arbetsledaren rondar och uppdaterar

  1. Slutbesiktning

Vi slutbesiktigar, ni får dokumentation och 10års garantibevis. Tack för ert förtroende!

Behöver inte vara svårare än så,

Och vi planera alltid våra arbeten så vi kan ha som mål att ha så få antal transporter som möjligt, och samordna utkörning av material och samåka till arbetsplatsen detta spara både på miljön och ekonomin,

Vi på Tak & Fasad Teknik AB är alltid redo att svara på era frågor!

Varmt välkomna vi väntar på ert samtal.