Takrenovering

En Takrenovering kan vara ett lång och utdraget projekt om man inte får tag i rätt företag som har lång erfarenhet av alla typer av tak,

så som :

  • tegelpannor
  • betongpannor
  • papptak
  • plåttak

Vi är ett renommerad byggföretag med inriktning tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. Och när du vill ha hjälp med takrenovering så kan ni kontakta oss redan idag. Vi på Tak & Fasad Teknik AB har en lång erfarenhet och stor kompetens inom takläggning och takrenovering. Vi gör även hel renovering av olika typer av tak. Så om du är intresserad av en seriös takfirma som kommer göra ett fantastiskt bra jobb åt dig så kontakta oss för ett personligt möte och en kostnadsfri besiktning. Behöver inte vara svårare än så, testa oss vi ser till att eran Takrenovering blir en trevlig upplevelse!

Lägga om tak

Takrenovering med Trygghets garanti

Vi på Tak & Fasad Teknik AB har vi en bred och stor kunskap inom Takrenovering på alla typer av villor och hus. Och att Renovera ett tak kan skilja sig på många olika sätt beroende på vart du bor i Sverige. Oberoende på vilken typ av arbete vi gör som, så vi är bra på det vi gör och därför lämnar vi generösa garantitider. 10 år på alla takomläggningar och 5 års garanti. Och vi utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda den bästa och senaste takrenovering lösning för just erat tak. Vi tar hand om vår miljön och hälsa. Vår målsättning efter att använda så miljövänliga produkter och återvinna så mycket vi kan. Och vi kommer allt att ändvända den bästa och mest miljövänliga lösning för just erat tak. Att ha så få antal transporter som möjligt, genom att samordna utkörning av material och personal till arbetsplatsen gör att vi spara på miljön och ekonomin. Tveka inte kontakta Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor om Takrenovering eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!