Takrenovering Tyresö

Funderar du på att göra en takrenovering Tyresö ? Då hjälper vi dig att utföra den bästa takrenoveringen för ditt hus och tak situation. Är det fuktigt på vinden eller läcker in vatten ibland? Har du ett plåttak som flagnat eller börjat rosta? Vi är takrenovering Tyresö som länge arbetat med flera olika typer av tak men också med andra typer av renoveringar. Vi har goda erfarenheter inom takrenovering Tyresö och vet mycket om ämnet. Tak och fasad teknik är renommerad byggföretag med inriktning tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. 

Vi renovera alla olika typer av tak med.

  • tegelpannor
  • betongpannor
  • papptak
  • plåttak

Misstänker ni att ni behöver takrenovering Tyresö kontakta oss direkt dra inte ut på tiden. Ett fuktskadat tak eller ett hus som är skadat överhuvudtaget är inte jätteroligt att ha och blir bara värre med tiden. Men hjälpen finns att få. Man vi kan lämna en offert så måste vi bilda oss en bild av takets skick och utformning. Vi kommer ut och skaffar oss en uppfattning om takrenovering Vallentuna, när vi är överens med dig vad det är som behöver göras och vilka material det är som skall användas skickar vi en offert till er.

Takrenovering Tyresö

Är det dax att för en takrenovering Tyresö?

om, hör av dig till oss för en kostnadsfri inspektion och offert. När vi utför takrenovering Tyresö kommer vi se till att ditt hus håller sig friskt och vackert i många år framöver. Självklart så monterar vi hängrännor, stuprör, vindskivor och allt som hör till takets funktion.
Våra takläggare har en lång och gedigen erfarenhet av alla olika slags tak. Vi utför takomläggningar i hela Stor-Stockholm. Vill du ha ett tak av kvalitet, då gör du rätt i att anlita oss! Tveka inte kontakta Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor om Takrenovering Tyresö eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!