Takrenovering Vallentuna

Vi är takrenovering Vallentuna som länge arbetat med flera olika typer av tak men också med andra typer av renoveringar. Vi har goda erfarenheter inom takrenovering Vallentuna och vet mycket om ämnet. Tak och fasad teknik är renommerad byggföretag med inriktning tak och fasad. Med eget plåtslageri kan vi hålla kostnaderna nere. 

Vi renovera alla olika typer av tak med.

  • tegelpannor
  • betongpannor
  • papptak
  • plåttak

Misstänker ni att ni behöver takrenovering Vallentuna kontakta oss direkt dra inte ut på tiden. Ett fuktskadat tak eller ett hus som är skadat överhuvudtaget är inte jätteroligt att ha och blir bara värre med tiden. Men hjälpen finns att få. Innan vi kan lämna en offert så måste vi bilda oss en bild av takets skick och utformning. Vi kommer ut och skaffar oss en uppfattning om takrenovering Vallentuna, när vi är överens med dig vad det är som behöver göras och vilka material det är som skall användas skickar vi en offert till er.

Takrenovering Vallentuna

Takrenovering Vallentuna med topp kvalitet

Är det dax att för en takrenovering Vallentuna? Om, hör av dig till oss för en kostnadsfri inspektion och offert. När vi utför takrenovering Vallentuna kommer vi se till att ditt hus håller sig friskt och vackert i många år framöver. Självklart så monterar vi hängrännor, stuprör, vindskivor och allt som hör till takets funktion. Våra takläggare har en lång och gedigen erfarenhet av alla olika slags tak. Vi utför takomläggningar i hela Stor-Stockholm. Vill du ha ett tak av kvalitet, då gör du rätt i att anlita oss! Tveka inte kontakta Tak & Fasad Teknik AB om du har frågor om Takrenovering Vallentuna eller vill att vi ska komma ut på ett kundbesök.

Varmt välkomna till Tak & Fasad Teknik AB!